Picerija i restoran Savoca - Novi Sad Picerija i restoran Savoca - Novi Sad Picerija i restoran Savoca - Novi Sad Picerija i restoran Savoca - Novi Sad Picerija i restoran Savoca - Novi Sad Picerija i restoran Savoca - Novi Sad Picerija i restoran Savoca - Novi Sad Picerija i restoran Savoca - Novi Sad Picerija i restoran Savoca - Novi Sad Picerija i restoran Savoca - Novi Sad

Autentični ukus Italije

na vašem tanjiru

Ako ste zaljubljenik u Italiju, njene ukuse, mirise i muziku, imamo dobre vesti za vas. Ne morate ići na daleki put, mi smo Italiju za vas doveli u centar Novog Sada.

Uživajte u autentičnoj italijanskoj hrani, picama, pastama i poslasticama u zvanično najboljem italijanskom restoranu u Vojvodini.

Savoca pizzeria&ristorante sa ponosom je prvi i jedini restoran u Vojvodini koji poseduje sertifikat italijanskog gostoprimstva "Marchio Ospitalità Italiana", a prema oceni korisnika Trip Advisor-a (nezvanična rang lista najboljih restorana), Savoca četiri godine zaredom suvereno drži poziciju broj 1 kao najbolji italijanski restoran u Novom Sadu.

Dobrodošli!

Uživajte u autentičnim aromama i zvuku italijanskih kancona...

Picerija Savoca - Novi Sad

Picerija i restoran "Savoca"

Sinonim za tradiciju i kvalitet

Na našem meniju očekuje vas 30 vrsta pica spremanih u peći na drva, ukusne ručno pravljene testenine i paste, rižota, predjela, čorbe, potaži, salate, jela od mesa i riblji specijaliteti. Hedonističko uživanje u bajkovitim ukusima možete zasladiti poznatim italijanskim dezertima i originalnim sladoledom iz Italije.

Sva jela prave se od autentičnih svežih namirnica sa sertifikovanim geografskim poreklom iz Italije, po tajnim i zaštićenim receptima italijanskih šefova kuhinje, kako bi se očuvao jedinstveni ukus mediterana. Uz pomoć naših iskusnih konobara, svoj obrok upotpunite odgovarajućim kvalitetnim vinom i drugim pićima iz bogate karte pića.

Pice i ostale italijanske specijalitete možete i poručiti, a mi ćemo ih u najkraćem roku dostaviti na vašu adresu.

Uživajte svim čulima u čarobnim aromama u ambijentu opremljenom u italijanskom duhu, po pristupačnim cenama.

Specijaliteti iz naše peći na drva

na Vašoj adresi

Picerija Savoca - Novi Sad

DOSTAVA

Uz svoja omiljena jela iz naše kuhinje sada možete uživati u svom domu ili bilo gde da se nalazite. Odaberite i naručite najbolje italijanske pice i paste u gradu, specijalitete naše kuhinje iz peći na drva, sveže i ukusne obrok salate, jela od mesa, rižota, morsku ribu i sva druga jela iz naše ponude.

Opširnije

Telefoni za dostavu:

021/52-11-11
069/736-736


Pogledajte naš meniPicerija & restoran SAVOCA